!!! INFO !!! INFO !!! INFO !!!

Kære kunde / partner,

I disse svære tider er vi stadig der for dig!

I disse coronatider står vi over for en stadigt skiftende situation, der udvikler sig hver dag, hver time. Efterhånden som flere og flere virksomheder vælger at lukke helt ned, og andre tager forbehold, som bremser hele transportkæden, bliver vi mødt med en stadig voksende mængde udfordringer. Intet er normalt for tiden.

Ikke desto mindre gør vi alt i vores magt for at overholde alle disse forskellige regler, der er taget i brug af virksomhederne for at forhindre spredning af virussen, men på grund af den faldende mængde af gods, længere afstande mellem læsse adresserne osv., kan det være svært at yde den service, vi ellers stræber efter at give jer dagligt.

Derudover, da vi oplever en markant tilbagegang, især i eksporten ud af Danmark, er vi tvunget til at tænke på det økonomiske aspekt af vores forretning for at sikre os, at vi kommer ud på den anden side af dette med skindet på næsen. Den faldende mængde resulterer i en betydelig ubalance qua transportstrøm og desværre ser vi ikke tegn på, at situationen snart ændrer sig.

Vi vil naturligvis stadig gøre vores yderste for at dække alle dine transportbehov bedst muligt med den disponible arbejdsstyrke. Vi kan dog ikke love, at vi kan overholde de normale transittider såvel som priser for tiden.

Vi beklager enhver ulejlighed som du eller dine kunder måtte opleve i denne henseende.

Ikke desto mindre håber vi på din forståelse i disse svære tider.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen som helst spørgsmål.

Med største respekt og venlig hilsen

Sand Road Freight A/S 

What do you want to do ?
New mail